Voorstellen

Hoi! Ik ben Angelique. Ik hou van bakken, schrijven, muziek afspelen, foto’s maken en reizen. Ik ben onlangs verhuisd van brooklyn naar een boerderij op de noord-dakota-minnesota grens, waar mijn vriend een boer van de vijfde generatie is. Het boerenleven is mooi opzwellen: ik maak grote smakelijke boerderijtentes, hangt uit met mijn kleine kippenhok, en plakt alles zonder een hipster te benoemen. (Alhoewel ik in ieder geval een soort hipster ben …)

Ik studeerde af van juilliard met een graad in percussie, maar tijdens mijn tijd in New York raakte ik verliefd op voedsel. Ik ben momenteel werkzaam in zowel eten als muziek en het is zo leuk!

Ik heb mijn leven in tijdschriften gedocumenteerd sinds de dag dat ik kon schrijven, en sinds 2009 is dit blog een uitbreiding van dat. In de meeste van mijn berichten zijn recepten geïnspireerd door mijn joodse en Aziatische wortels en mijn nieuwe midwestelijke omgeving, stukjes over het leven rond de boerderij, of verhalen uit avonturen dichtbij en ver.